Vi söker fler bildproffs

Vi söker dig med ett breda kunskaper inom layout, retusch, bildhantering och digital produktion, du är snabb, nyfiken och innovativ i ditt skapande.

Vi är inne i ett expansivt läge och har flera spännande projekt på gång. Därför är vi i behov av ytterligare bildproffs till vårt kontor i centrala Helsingborg. Vi söker dig med ett brinnande intresse för design och digital produktion, du är snabb, nyfiken och innovativ i ditt skapande och har gärna erfarenhet 3D design. Dina kunskaper kommer ifrån ett hårdkodat personligt intresse och du är förmodligen till stora delar självlärd.

Grundkrav: Goda kunskaper i Adobes program, stort intresse för bild och retuscharbete i Photoshop, egen portfolio med genomförda projekt och relevant utbildning.

För att söka tjänsten som bildproffs skickar du ett mail till ida.barath[at]mycke.se och berättar vem du är och vad du är vass på. Bifoga gärna några arbetsprov.

Jobb & praktik

Vi på är alltid intresserade av spontana ansökningar. Skicka ett mail och berätta vem du är, vad du kan och vad du vill göra.

Vårt erbjudande blir aldrig bättre än vi som jobbar här. Vår målsättning är att alla medarbetare ska vara proffs på det de gör och samtidigt vara en serviceorienterade personer som ser kommunikation som något lätt och självklart. Det tror vi är grunden för att förstärka ett vinnande koncept och fortsätta leverera värde för våra kunder.

Vill du samarbeta med oss eller erbjuda din spetskompetens inom ett specifikt område? Eller är du kanske en talangfull person på jakt efter precis rätt praktikplats? Skicka ett mail till ida.barath[at]mycke.se och berätta vem du är, vad du kan och vad du vill göra.

SANDELINGER

Att producera digitalt innehåll för framgångsrika varumärken kräver helhetsperspektiv. Därför samverkar våra tre affärsområden Mycke, EcomAgency och AD-Grafik och erbjuder branschledande kompetens inom bild, film, design och reklamproduktion.

KONTAKT

Mycke Studio
Sandelinger Nordic AB
Bruksgatan 15
252 23 Helsingborg

Telefon: 042-134 000
E-post: info[at]mycke.se

Org.nr: 556978-0512