Våra kunder - produktfoto

Bland våra produktfoto kunder finns allt ifrån större koncerner med global närvaro, e-handlare och varumärken till ett mindre tillverkningsföretag i Uppsala.

Vi har arbetat med många av våra kunder under en lång tid och ofta deltar vi i olika typer av produktfoto uppdrag inom en och samma organisation. Ett exempel är samarbetet med KappAhl där vi tillsammans med vår systerverksamhet Ecomagency levererar produktfoto av kläder till både e-handeln och till press/bildbank.

Några kundexempel: Galvin Green, OutNorth, Ikea, Odd Molly, Ur&Penn, Falksalt, AJ produkter, SOVA Sängvaruhuset, WESC, Peak Performance, Clas Ohlson, Svensk Fastighetsförmedling, Flash Woman, Ellos, Åhléns, Craft, Blåkläder, Länsförsäkringar, Brio, KappAhl, Gina Tricot, Cycleurope.

De flesta av våra kunder är e-handelsansvariga och andra nyckelpersoner med ansvar för kärnverksamheten. Det gemensamma är fokus på kostnadsminimering och en inställning att det är olika människors kunskap och erfarenhet som behövs för att skapa ett effektivt flöde produktfotografering av produktbilder.

MYCKE - EN DEL I SANDELINGER

Produktfotografering för e-handel, katalog och reklam är enkelt och tryggt med oss. Du skickar dina produkter och får snabbt en bekräftelse att vi mottagit din sändning. Vi levererar över 80 % av alla beställningar inom 24 timmar.

KONTAKT

Mycke Studio
Sandelinger Nordic AB
Bruksgatan 15
252 23 Helsingborg

Telefon: 042-134 000
E-post: info[at]mycke.se

Org.nr: 556978-0512